Általános információk1) Idöpontkérés/ érdeklödés:


Kérdésed van, idöpontot szeretnél? Küldj bátran üzenetet a Mandragora Tattoo Hungary facebook oldalának (www.facebook.com/mandragoratattoohu) vagy írj e-mailt a mandragoratattoohu@gmail.com címre. Igyekszem minden üzenetre mihamarabb és készségesen válaszolni :) Természetesen hívhatsz is, ám sajnos nem mindig tudsz telefonon elérni, ezért a szöveges üzenet biztosabb megoldás :)

A tetoválást kizáró okokról bövebb felvilágosítást tudok nyújtani, ez ügyben keress bátran!

Fontos, hogy csak akkor kérj idöpontot, ha biztos vagy abban, hogy tetoválást szeretnél. Ha bizonytalan vagy, akkor inkább várj egy picit. De ettöl függetlenül nyugodtan érdeklödhetsz, szívesen válaszolok :)

A megbeszélt idöpontnál ne érkezz sokkal korábban. Kérlek, ne késs, mert lehet, hogy emiatt a következö vendégnek kell várakozni, ezért 15 perc késés túllépése után már nem fogom tudni elkészíteni aznap a mintád, csak következö idöpont alkalmával.

Kérés: Ha lehetséges, akkor egyedül gyere, vagy legalábbis ne hozd magaddal a fél baráti körödet, vagy rokonságodat :) Miért? 1.:Ha a kísérö tanácsot szeretne adni, azt elözetesen megteheti, de nem áll jogában befolyásolni a saját döntésed tetoválás elött. Csak az a fontos, amit Te szeretnél, és amit a hozzáértö javasol! 2.: A tetoválás folyamata több órát is igénybe vehet, ezért egy harmadik (negyedik…) személy nem biztos, hogy türelmesen tud várni eddig.

…Ha már kaptál idöpontot, de…

Az esetben, ha valami oknál fogva nem tudsz eljönni az idöpontodra, akkor mindenképp jelezd felém, legalább 2-3 nappal elötte. Ha idöközben meggondoltad magad, semmi gond, szólj nyugodtan, megértem. Két egymást követö idöpont- lemondás után sajnos nem tudok újabbat adni. A legrosszabb megoldás, amit tehetsz, hogy egyáltalán nem jelzed nekem ezt semmilyen módon. Kérlek légy tekintettel másokra is! Valószínü, hogy volna olyan, aki szívesen jött volna a Te idöpontodra! Köszönöm, hogy korrektek és öszinték vagyunk egymással! :)

2) A minta kiválasztása, tervezése


Idöpont egyeztetés elött fontos, hogy legyen legalább egy hozzávetöleges elképzelésed a leendö tetoválásodról. A minta megtervezésében és/vagy kiválasztásában természetesen segítséget nyújtok, díjmentesen! A minta tervét az igényeidnek megfelelöen alakítom. A kész terven kisebb változtatásokat még végre tudok hajtani, akár többször is, ám teljes újratervezésre sajnos nincs lehetöség. Ha szeretnéd, akkor az általad hozott (kiválasztott) mintát készítem el, abban az esetben, ha az grafikai és esztétikai szempontból nem kifogásolható. Ha igen, akkor ezt mindenképp jelzem feléd, megbeszéljük, és közös megegyezéssel alakítjuk, hogy büszkén viselhesd a késöbbiekben is!
(ami papíron szépen mutat, az börön nem minden esetben!) Müvészeti végzettséggel rendelkezem (egyetem), festészet szakon diplomáztam, bízd rám magad, a legjobbat szeretném Neked. :)

Én is az egyediségre törekszem munkám során, viszont kompromisszum-képes vagyok és elfogadom, hogy minden életút más, és mindenki számára mást jelent a "szép" fogalma. Na meg "Ízlésröl nem vitatkozunk" :) Ezért minden esetben a Te igényeid helyezem elötérbe.